C# ontwikkelaar

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een C# ontwikkelaar ontwikkelt toepassingen op het .NET framework. C# is een van de populairste programmeertalen ter wereld en wordt onder andere gebruikt voor het bouwen van applicaties. Dit zijn applicaties voor computers, servers en mobiele apparaten. Een C# ontwikkelaar via Best IT People is in staat om vanuit jouw wensen een ontwerp te maken voor een applicatie, deze te bouwen en implementeren.

Afwisselende taken voor een C# ontwikkelaar

C# (je spreekt het uit als ‘C Sharp’) is een veelgebruikte programmeertaal, geïntroduceerd in 2001. Het is door Microsoft ontwikkeld als onderdeel van het .NET initiatief. .NET is een applicatie framework waarin samenwerking tussen verschillende applicaties en bibliotheken mogelijk is. Ook dit platform is ontwikkeld door Microsoft, in samenwerking met HP en Intel. Het wordt gebruikt voor de ontwikkeling van applicaties, omdat het meerdere programmeertalen ondersteunt. De kern van het .NET framework wordt omschreven in de Common Language Infrastructure, ofwel CLI. C# en .NET gaan dus hand in hand samen: ze zijn tegelijk geïntroduceerd en C# wordt gezien als de belangrijkste taal binnen het .NET platform.

Een makkelijke en betrouwbare programmeertaal

C# is een makkelijke, moderne en vooral betrouwbare programmeertaal en hierdoor zeer geliefd bij ontwikkelaars. Je gebruikt het op allerlei platformen, aangezien het efficiënt omgaat met computergeheugen en rekenkracht. C# is een ideale taal om toekomstbestendige en degelijke applicaties in te bouwen. Geïnteresseerd in deze uitdagende functie, waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen? Of heb je een vraagstuk binnen jouw organisatie die opgelost moet worden? Bekijk ons actuele vacatureaanbod online of bel voor meer informatie naar +31 (0) 499 47 37 00.

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid