Citrix beheerder

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een Citrix beheerder beheert werkplekken, systemen en infrastructuren gebaseerd op software van Citrix. (Ver)storingen en problemen worden gesignaleerd en opgelost, gebruikers van het systeem worden getraind hoe het moet worden gebruikt. En een Citrix beheerder via Best IT People monitort, configureert en installeert servers en software migraties. Kun je deze beheerder goed gebruiken voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij sturen zo snel mogelijk een professional naar jou toe.

Een Citrix beheerder bespaart je behoorlijk wat kosten

Het systeem van Citrix biedt bedrijven de kans om flink te besparen op kosten voor soft- en hardware binnen het bedrijf. Doordat je via Citrix inlogt in je eigen werkomgeving op een server van Citrix, hoeft de computer waar je op inlogt aan weinig eisen te voldoen. Zolang je internetverbinding goed is, kun je op bijna alle apparaten inloggen, waar je ook bent.

Tal van voordelen aan het gebruik van Citrix software

Citrix biedt een Server Based Computing oplossing, waarbij software draait op een server in plaats van op een lokale computer. Hierdoor gebruik je als bedrijf minder zware computers, hoef je zelf geen software aan te schaffen en is het als gebruiker mogelijk om overal jouw werkomgeving te benaderen. Die bevindt zich tenslotte in de Cloud en met de juiste inloggegevens kun je er vanaf elk apparaat bij.

Aan de slag als Citrix beheerder

Jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van complexe IT-vraagstukken. Lijkt dat jou wel wat? Reageer op een van onze vacatures of bel naar +31 (0) 499 47 37 00. Wil je juist een professional inschakelen voor jouw bedrijf? Ook in dat geval maken we graag telefonisch kennis.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid