Junior Data Analist

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een Junior Data Analist is een startende data analist en analyseert bedrijfsprocessen en informatiestromen. De professionals van Best IT People zetten data om naar bruikbare informatie, zoals presentaties, grafieken en rapportages. Het is essentieel dat een Junior Data Analist grote hoeveelheden data filtert en overtuigend (en beknopt) presenteert aan anderen.

Een Junior Data Analist is analytisch onderlegd

Als data analist moet je nauwkeurig en analytisch onderlegd zijn. Je moet uit veel complexe informatie filteren wat belangrijk is en dit zinvol en helder overbrengen naar mensen die weinig tijd hebben en vaak ook weinig afweten van die data. Uit jouw analyse moeten rapportages komen met daarin de stand van zaken, maar ook adviezen die jij geeft op basis van welke informatie jij uit de data hebt gefilterd. Lijkt een baan als Junior Data Analist je wel wat? Bekijk in dat geval onze actuele vacatures.

Data blijven overzichtelijk met een analist

Bedrijven krijgen steeds meer data binnen. Het gaat lang niet altijd om klantgegevens, maar ook hoelang mensen op je website blijven, waar ze op klikken en waarom ze je pagina verlaten. En zo zijn er nog oneindig veel andere bronnen. Het is essentieel dat jij in staat bent om uit al deze data de meest interessante informatie te halen. Hoe ontwikkelt het aantal bezoekers op mijn website zich? Hoe verandert de demografie van mijn doelgroep? Een data analist helpt je hier inzicht in te krijgen.

Schakel een van onze professionals vandaag nog in

Wil je graag een Junior Data Analist voor jouw bedrijf inschakelen? Heb je interesse in deze functie? Of zijn er andere vragen die je ons wilt stellen? In alle gevallen leren we je graag beter kennen als je belt naar +31 (0) 499 47 37 00.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid