.Net ontwikkelaar

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een .Net ontwikkelaar van Best IT People ontwikkelt software in het applicatie framework .NET. Dit betreft met name de ontwikkeling van webapplicaties, websites, interfaces en andere online toepassingen. Ook zijn onze ontwikkelaars betrokken bij het ontwerpen, testen, verbeteren en implementeren van toepassingen die gebouwd zijn in het .NET framework. De meest gebruikte programmeertaal binnen het .NET framework is C#.

Een .Net ontwikkelaar werkt met verschillende programmeertalen

Het .NET framework is een platform dat door Microsoft ontwikkeld is, in samenwerking met Intel en HP. Het is voor een groot deel gebaseerd op de programmeertaal Java, mede doordat de ontwikkelaar van Java ook betrokken was bij de ontwikkeling van .NET. Binnen dit framework worden verschillende talen gebruikt, zoals C++, Delphi, Visual Basic en J#. Het .NET framework zet de gebruikte programmeertaal om in een tussentaal: CIL (Common Intermediate Language). Hierdoor wordt het mogelijk voor applicaties of bibliotheken die zijn geschreven in verschillende programmeertalen om met elkaar te kunnen praten.

Een .Net ontwikkelaar bouwt verschillende toepassingen

Zie het .NET framework als de smeltkroes voor het werk van verschillende programmeurs: toepassingen gebouwd in Java, C#, Visual Basic of vele andere talen komen allemaal samen in een .NET framework waar de .NET ontwikkelaar ze aan elkaar koppelt. In .NET kunnen heel veel toepassingen gebouwd worden, wat het heel interessant maakt voor bedrijven voor het oplossen van complexe vraagstukken. Wat voor vraagstuk speelt er bij u? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0) 499 47 37 00.

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid