Oracle DBA

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een Oracle DBA is verantwoordelijk voor het beheer van een database (gegevensbank). Dit is een database die specifiek draait op het softwarepakket DBA. De database wordt meestal (al dan niet onder leiding van een database architect) vanaf het begin af aan zelf samengesteld. Vervolgens is een Oracle DBA degene die er het meest vanaf weet, en dus als geen ander in staat is de database te onderhouden.

Waar staat Oracle DBA voor?

Oracle is een groot Amerikaans softwarebedrijf met meer dan 130.000 werknemers wereldwijd. Zij zijn vooral bekend om het databasesysteem dat ook hun naam draagt: Oracle. DBA staat voor ‘Database Administrator’, oftewel de beheerder van de gegevensbank. Je kunt deze functie vinden binnen onze vacatures als ‘Databasebeheerder’ of ‘Oracle beheerder’.

Waarom heb je een Oracle DBA nodig?

Er bestaat bijna geen bedrijf meer dat geen digitale database gebruikt op dagelijkse basis. Een database moet betrouwbaar, altijd bereikbaar en up-to-date zijn. Het is dan ook belangrijk dat er iemand met verstand van zaken verantwoordelijk is. In het geval van een database die draait op de software van Oracle heb je dus belang bij een betrouwbare, ervaren Oracle DBA. Maar ook als je nog geen database hebt draaien, klaar bent voor uitbreiding of je huidige systeem wilt vervangen heb je een Oracle DBA nodig.

Profiteer van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris, een leaseauto naar keuze, zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingen. Maar vooral zekerheid en continuïteit: dat wil jij toch ook? Reageer vandaag nog op een van onze vacatures of spreek ons telefonisch via +31 (0) 499 47 37 00. Heb je juist een Oracle DBA nodig? Ook dan staan we je graag per telefoon te woord.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid