SQL Server beheer

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

SQL Server beheer is het onderhoud van servers die gebaseerd zijn op het Microsoft SQL Server databasebeheersysteem. Een SQL Server beheerder of SQL Server specialist kent dit softwarepakket van binnen en buiten. Hierdoor is een beheerder in staat om binnen een organisatie met alle werkzaamheden rondom deze software overweg te kunnen. Bij Best IT People komen er regelmatig vacatures vrij voor deze uitdagende functie en zijn we gespecialiseerd in de begeleiding van complexe IT projecten.

Verschillende taken op het gebied van SQL Server beheer?

Een SQL Server beheerder voert verschillende taken uit, zoals het opzetten van een nieuwe database, het uitwerken van complexe databaseschema’s, het nemen van beveiligingsmaatregelen en het helpen van gebruikers van het systeem. Maar er zijn nog veel meer taken, zoals het documenteren, configureren, updaten, inrichten en testen van het systeem.

Wat betekent SQL?

SQL staat voor Structured Query Language. De standaardtaal voor een relationeel databasemanagementsysteem is ontwikkeld in de jaren ’70. Het wordt gebruikt om gegevens uit een database op te vragen of aan te passen. Het kan met zo ongeveer alle huidige relationele databaseproducten gebruikt worden.

Onmisbare kennis voor iedere organisatie

Kennis van SQL is onmisbaar in bedrijven die gebruikmaken van databases. Als een database draait op Microsoft SQL Server, is een organisatie op zoek naar iemand die kennis heeft van de software en de bijbehorende taal, SQL-T, door en door kent. Iemand die niet alleen in staat is om de bestaande database te begrijpen, maar ook om een nieuwe op te bouwen. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk in dat geval eens onze actuele vacatures, of kom voor complexe vraagstukken voor jouw bedrijf met ons in contact via +31 (0) 499 47 37 00.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid