Test Coördinator

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een Test Coördinator van Best IT People coördineert het testen van software in ontwikkeling. Dit begint bij het opstellen van testplannen op basis van het ontwerpplan van het te ontwikkelen programma. Daarnaast zijn onze coördinators verantwoordelijk voor de algemene teststrategie binnen een bedrijf, voor de kwaliteit van de uit te voeren testen en dus voor de kwaliteit van de opgeleverde projecten. Interesse in een Test Coördinator voor jouw bedrijf? Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden.

Een Test Coördinator beoordeelt op het pakket ‘af’ is

Door tijdens complexe vraagstukken testresultaten te vergelijken met de verwachtingen wat een softwarepakket moet kunnen volgens het ontwerpplan, beoordelen onze coördinators of het pakket ‘af’ is. Meestal hebben onze specialisten een team van testanalisten tot zijn/haar beschikking. Test managers werken in zowel agile- als waterval ontwikkeltrajecten.

Testen in een agile ontwikkeltraject en een waterval ontwikkeltraject

Het iteratieve agile ontwikkeltraject gaat uit van regelmatige oplevermomenten van delen van het uiteindelijk op te leveren pakket. Een tester test dus telkens dat opgeleverde stukje, zonder te weten of het ook werkt als het onderdeel is van het gehele softwarepakket. Tijdens een waterval ontwikkeltraject wel begint de tester pas met testen als de software volledig opgeleverd. Hierdoor kan de testen zowel subonderdelen als het pakket als geheel testen.

Schakel vandaag nog een coördinator in

In een wereld waarbij bijna alles geautomatiseerd en digitaal wordt vastgelegd, is het steeds belangrijker dat de gebruikte software betrouwbaar en veilig is. Het zorgvuldig testen van nieuwe software is dan ook steeds belangrijker. Ben verzekerd van een goed eindproduct en schakel een van onze Test Coördinators in. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 499 47 37 00.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid