Test Manager

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Een Test Manager via Best IT People stelt testplannen op en ontwikkelt een teststrategie. Je bent ervan verzekerd dat kwaliteit van een software ontwikkeltraject en het product dat wordt opgeleverd gewaarborgd blijft. Ook test een Test Manager het product zorgvuldig volgens de vooraf bepaalde testopzet. Interesse in een Test Manager voor jouw organisatie? Neem in dat geval vandaag nog contact op met onze medewerkers en ontvang een advies op maat.

Testen van software door een Test Manager

Tijdens het testen gaat een tester gaat met een virtuele sloophamer door de software heen om te zien of er onderdelen van de software kwetsbaar of incorrect zijn. Een Test Manager stelt van tevoren testscenario’s op om de meest gebruikelijke gebruikssituaties te proberen. Maar ook om extreme gebruikers te kunnen simuleren: wat als iemand probeert de software te hacken? Of als iemand expres of per ongeluk op de verkeerde knoppen drukt? Door te kiezen voor een Test Manager worden complexe vraagstukken snel én accuraat opgelost.

Alle mogelijke gebruikssituaties worden doorlopen

Vandaag de dag wordt software complexer en de ontwikkeling gaat sneller. Het is van belang dat software goed getest wordt voordat het geïmplementeerd wordt, om fouten of crashes te voorkomen. Maar ook door strengere privacywetgevingen is het van belang dat softwarepakketten zorgvuldig getest worden. Het is vanwege budget en tijd onmogelijk om alle gebruikssituaties te doorlopen. Daarom stelt een Test Manager een testplan op, waarin zoveel mogelijk wordt getest. Voor het inschakelen van Test Manager, of voor vragen, staan we je telefonisch te woord via +31 (0) 499 47 37 00.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid