Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

SOFTWAREHUIS

Unaicle Belgium B.V.B.A is in 2003 opgericht en gespecialiseerd in softwareontwikkeling, advies en outsourcing. In de afgelopen jaren hebben wij als IT-bedrijf bewezen een sterke en betrouwbare partner en werkgever te zijn, die over de grenzen heen kijkt en risico’s durft te nemen.

Wij beschikken over een breed scala van enthousiaste IT professionals en externen die beschikbaar zijn voor inhuur en vele jaren ervaring hebben met o.a. Java, .Net, Oracle en Websphere omgevingen. Binnen deze kennisgebieden kunnen zij uw bedrijf ondersteunen bij elk vraagstuk op het gebied van o.a. systeem/netwerk ontwikkeling, beheer, consultancy en IT projectmanagement.

Wij zijn een kleine organisatie, die gekenmerkt wordt door een platte organisatie en een no-nonsense cultuur. Bij ons geen ingewikkelde managementlagen en procedures. Wij bieden duidelijkheid door korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Deze begrippen staan bij ons garant voor een goede relatie met klanten, partners en werknemers.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid