Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

UNAICLE ALS WERKGEVER

Onderling verbonden, en dat merk je
Sinds 2003 kenmerkt Unaicle Belgium zich door de no-nonsense cultuur en een platte organisatiestructuur. Als medewerker bent u ons meest waardevolle bedrijfsonderdeel. Er bestaat een sterke band met het bedrijf en de collega’s. Sommigen omschrijven het zelfs als “de werkfamilie” of “het wij-gevoel”. Dit komt door de goede persoonlijke contacten en de korte lijnen. Wij staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om een vraag of een ingewikkeld probleem. Deze manier van werken heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wat we vandaag onze filosofie noemen.

Onze filosofie in het kort
Als werkgever zien wij het als onze plicht u met plezier te laten werken. Wij geven u de ruimte voor groei en ontwikkeling. Dit zorgt voor een succesvolle invulling van uw werkzaamheden en is de reden dat wij al jarenlang kunnen werken voor vaste en tevreden klanten.

Wat we nog meer bieden
Wij hebben altijd genoeg leuke en interessante IT vraagstukken en adviestrajecten voor u beschikbaar bij onze verscheidene klanten. De tijdsduur van de projecten verschilt en zorgt voor afwisselend werk en enorme groei in werkervaring. Daarnaast bieden wij:

  • salaris overeenkomstig de werkervaring,
  • alle benodigdheden om je werk goed uit te voeren,
  • relevante trainingen, cursussen en opleidingen,
  • een bedrijfsauto,
  • andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering

Kom het ervaren!
Wij nodigen u van harte uit bij ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid