Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

WERKWIJZE

Unaicle Belgium is een gedegen softwarehuis dat zijn vak goed verstaat. Wij werken alleen met enthousiaste IT professionals met minimaal drie jaar werkervaring. Onze mensen nemen verantwoordelijkheid, zijn kritisch en kunnen door hun ervaring ‘out of the box’ denken en handelen.

Als Business Partner
Ons werk kenmerkt zich door een hoge mate van snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en resultaat- en doelgerichtheid. Waar wij ons echter in onderscheiden is onze persoonlijke benadering. Ons management is altijd direct bereikbaar. Ook zijn wij erg betrokken bij onze medewerkers. Hierdoor is een optimale match mogelijk voor uw projecten en uw bedrijf. Verder doen wij nooit loze beloften en komen altijd onze afspraken na. Onze werkwijze heeft zich al jaren bewezen en resulteert in een langdurige en prettige samenwerking met onze klanten.

Als Werkgever
Unaicle Belgium B.V.B.A. is niet zomaar een werkgever maar een professioneel en tegelijk familiair bedrijf. Wij zijn nauw betrokken met iedereen en komen afspraken met onze medewerkers na. Wij gaan werkelijk door het vuur voor onze medewerkers. Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen op ons kantoor!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid