Windows Engineer

Breed scala aan IT

Persoonlijke aandacht

Ruime ervaring

Binnen grote organisaties is een Windows Engineer onmisbaar. De professionals van Best IT People binnen deze functie kennen Windows door en door en zijn in staat om met alle systemen te werken en deze te beheren. Voorbeelden van Windows based systemen waarmee een engineer te maken krijgt zijn Windows Server, Windows Firewall en Windows Powershell. De engineer is het aanspreekpunt van gebruikers en managers binnen een bedrijf dat met Windows systemen werkt.

Wat moet je kunnen als Windows Engineer?

Een Windows Engineer ontwikkelt nieuwe toepassingen, monitort bestaande toepassingen en verhelpt problemen bij gebruikers. Een engineer moet kennis hebben van de softwarepakketten van Windows en de daarin gebruikte (programmeer)talen. Onze professionals zijn daarnaast hulpvaardig en geduldig, want gebruikers moeten altijd met problemen uit de brand worden geholpen. Spreekt deze functie je aan? Bekijk onze actuele vacatures en wellicht start jij binnenkort als Windows Engineer.

Hét aanspreekpunt binnen tal van bedrijven

Als een bedrijf werkt met Windows gebruikt of wilt gebruiken, is het noodzakelijk dat iemand in huis alle geheimen van deze systemen kent. Iemand die kan adviseren in eventuele wijzigingen, uitbreidingen of updates van deze systemen. Wil je niet aan de slag als Windows Engineer, maar zoek je juist naar deze professional? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0) 499 47 37 00.


Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid